Yoobao MASTER M20 PRO

Vésztöltő / külső akkumulátor (20.000 mAh)

yoobao master m20 pro vesztolto c1

 

HORDOZHATÓ ENERGIA, BÁRHOL, BÁRMIKOR

A Yoobao hordozható akkumulátorok segítségével mindig, mindenhol feltöltheti mobil eszközeit. Napjaink okostelefonjai és táblagépei rendkívül hamar lemerülnek. Hosszabb gyalogtúra, horgászat, kerékpártúra vagy utazás alkalmával, vagy egyszerűen mikor nincs konnektor a közelben, jó szolgálatot tesz egy hordozható, külső USB-s akkumulátor (powerbank). A mellékelt kábel segítségével szinte minden mobil eszköz akkumulátorát feltöltheti (Apple iPhone 5/6/7/SE töltése is lehetséges saját kábelével). Használható ezenkívül USB-ről tölthető mobiltelefonokkal, tabletekkel (pl. Nokia, Xiaomi, Samsung, LG, Huawei, Sony, Apple iPhone / iPad, Lenovo, Alcatel, CAT, Evolveo, Doogee, HomTom, Panasonic, ZTE, Meizu, Umi, Ulefone, Nubia, Vernee, Asus, Elephone), kalandkamerákkal, headsetekkel, okosórákkal, aktivitásmérőkkel.

 

KIEMELKEDŐ TELJESÍTMÉNY ÉS HOSSZÚ ÉLETTARTAM

A Yoobao MASTER M20 Pro óriási energiát hordoz: egy átlagos okostelefon 6-10-szer tölthető fel, mindez csupán egyetlen, teljes töltéssel. A 2A-es USB aljzatnak köszönhetően akár nagy energiaigényű tabletek és okostelefonok is gond nélkül, többször és biztonságosan tölthetők a vésztöltőről. A leg energiaigényesebb felhasználók igényeihez igazítva a 20.000 mAh-s powerbank egy igazi erőmű a zsebben.
 

yoobao master m20 pro vesztolto c2KETTŐS BEMENET

Az eszközt két féle kábellel is tölteni lehet: microUSB és Apple Lightning csatlakozók állnak rendelkezésre. Ez biztosítja, hogy az Apple és Android felhasználók is egyetlen kábellel tudják teljes körűen használni az akkumulátort.

 


 

TECHNOLÓGIA ÉS BIZTONSÁG

A Yoobao Master sorozat töltőibe nemzetközi standardra épülő akkumulátorcellákat építettek, amelyek tartósak és biztonságosak. A töltésvezérlő IC megfelel az európai CE és RoHS irányelveknek, túltöltés és zárlat elleni védelemmel rendelkezik, valamint mélykisülésbe sem engedi az akkumulátort, így meghosszabbítja annak élettartamát is.

yoobao master m20 pro vesztolto c3

INTELLIGENS TÖLTÖTTSÉG-VISSZAJELZÉS

A beépített, sötétben is jól olvasható, karakteres kijelzőn százalékra pontosan jelenik meg az akkumulátor töltöttségi szintje.

 

MIRE ELÉG EZ AZ EXTRA KAPACITÁS?


Egy teljesen feltöltött Yoobao Master M20 PRO-ról a/az… iPhone 7 – akár 7x feltölthető*
iPhone 7 Plus – akár 5x feltölthető*
iPad Mini 4 – akár 2x feltölthető*
Galaxy S7 – akár 4x feltölthető*

yoobao master m20 pro vesztolto c4
 

 

*referencia adatok

 

 

 

 

yoobao master m20 pro vesztolto 01

 

Specifikáció

Kompatibilitás:

Használható USB-ről tölthető mobil telefonokkal, okostelefonokkal, tabletekkel
MP3/MP4 lejátszókkal, hordozható HiFi lejátszókkal, akciókamerákkal
A készülékeket a mellékelt MicroUSB kábellel lehet tölteni, vagy saját USB kábelükkel. A vésztöltő feltöltéséhez 5V/2A teljesítményű, jó minőségű hálózati vagy autós töltőt ajánlunk (nem tartozék).

Kapacitás:

20.000 mAh (74 Wh)

Cella típusa:    Lithium-Ion
Bemenet: 5V DC / 2A
Kimenet: 2 db. USB csatlakozó
5V DC / 2A és 5V DC / 1A
Kijelző: Karakteres kijelző háttérvilágítással
Burkolat: PC + ABS műanyag
Méret: 165x82,8x23
Tömeg: 477 g.
Szín: Fehér
Galéria

Yoobao MASTER M20 PRO Yoobao MASTER M20 PRO Yoobao MASTER M20 PRO Yoobao MASTER M20 PRO Yoobao MASTER M20 PRO
Csomag tartalma

Yoobao MASTER M20 Pro vésztöltő
USB-MicroUSB kábel
Magyar nyelvű használati útmutató