Figyelmeztetés!

A frissítés csak az xBook-60w jelzésű készülékkel használható, ne alkalmazza azt más típusú készüléken! A frissítést kérésre telephelyünkön díjmentesen elvégezzük.

Ne alkalmazza a frissítést az xBook-60, xBook-60 School, se az xBook-60w HD készülékeken!

A szoftver telepítése során a készüléken lévő minden adat törlésre kerül. Kérjük mentse le adatait mielőtt elkezdené a frissítési folyamatot.

A frissítési folyamat alatt ne kapcsolja ki az E-könyv olvasót, ne húzza le az USB kábelt.

A frissítés három fő lépésből áll.

Töltse le és csomagolja ki az Ebook_tools.zip és az xBook_60w.zip állományokat! Az Ebook_tools.zip állomány tartalmazza a frissítéshez szükséges szoftvereket és illesztőprogramokat, az xBook_60w.zip állomány pedig a firmware állományokat.
 

 1. Memória formázása
  1. Indítsa el az RKEraseTool_v1.0 mappában található RKErase Tool.exe szoftvert.
  2. Az FW Path sornál a ... gombra kattintva tallózza ki az xbook60w_0620.img állományt.
  3. Nyomja meg és tartsa nyomva a készülék OK gombját közben csatlakoztassa a készüléket a számítógéphez. A csatlakoztatás után elengedheti az OK gombot! A készülék csatlakoztatását az 1 jelzés kék, vagy zöld színre váltása jelzi. (Ha ez nem történik meg az OK gomb nyomva tartása mellett nyomja meg a Reset gombot.) Ha még nincs telepítve az illesztőprogram, az illesztőprogramot telepítő ablak jelenik meg.
   1. Válassza a Telepítés egy megadott helyről (haladóknak) opciót, majd kattintson a Tovább gombra.
   2. A következő ablakban válassza a Szerepeljen a megadott hely a listában opciót és talózza ki az illesztőprogramot (rockusb.sys) tartalmazó mappát (pl. “letölési hely”\Rockusb Driver v3.5 – válassza ki a számítógép kofigurációjának és az operációs rendszernek megfelelő mappát).
   3. A számítógép telepíti az illesztőprogramot. A telepítés végén kattintson a Befejezés gombra.
  4. Kattintson az Erase flash gombra. Elindul a memória formázása. Várja meg a folyamat befejeződését.
  5. A folyamat akkor kész, ha az EraseFlash Done Success<1> Fail<0> felirat jelenik meg. Hagyja a készüléket csatlakoztatva a számítógéphez.
 2. Firmware telepítése
  1. Indítsa el a batch_tool mappából az RKBatchTool.exe alkalmazást.
  2. Az FW Path sornál a ... gombra kattintva tallózza ki az xbook60w_0620.img állományt. A készülék csatlakoztatását az "1" jelzés kék, vagy zöld színre váltása jelzi.
  3. Kattintson a Restore gombra. Elkezdődik a firmware feltöltése a készülékre. A folyamat kb 4-6 percet vesz igénybe. Várja meg a folyamat befejeződését.
  4. A folyamat akkor kész, ha a Restore Done Success<1> Fail<0> felirat jelenik meg. Hagyja a készüléket csatlakoztatva a számítógéphez.
 3. Rendszertöltő telepítése
  1. Indítsa el az Release_SpiTool_V1.1 mappában található SpiFlashTool.exe szoftvert
  2. A Config részben az első Offset sornál a ... gombra kattintva tallózza ki az WayteQ_xBook-60w__V220_C153_60_WN1731_ED060SCET1_BTC.rkf állományt.
  3. Az OK gomb nyomva tartása mellett nyomja meg a Reset gombot. A készülék csatlakoztatását az "1" jelzés zöld színre váltása jelzi.
  4. Kattintson a Write Spi gombra. A folyamat elkészül ha az Operation finished, Success (1), Failure (0) felirat jelenik meg. Hagyja a készüléket csatlakoztatva a számítógéphez.
  5. Nyomja meg a Reset gombot!
  6. Zárja be a programokat.

A frissítési folyamat ezzel elkészült. Csatlakoztassa a készüléket töltőre és töltse az akkumulátort legalább 30 percig. Ezt követően használatba veheti a készüléket.

 

A készülékhez gyárilag mellékelt könyvtartalom miatt kérjük vegye fel a kapcsolatot a kiadóval az info@digi-book.hu címen a készülék gyári számának megadásával!