2009 óta

100%-ban magyar tulajdonú

Cégünk, a WayteQ Europe Kft., egy 100%-ban magyar tulajdonú, 2009-ben alapított vállalkozás. 15 éve elköteleztük magunkat a minőségi, elektronikus fogyasztási termékek piacra vezetése mellett.

Jelenleg forgalmazott márkáink: Xiaomi, SKG, Dreame, Nothing, Mi, Redmi, Amazfit, 70mai, Ninebot, Haylou, Oclean, Roidmi, Soocas, InFace, Yeelight

WayteQ Lury-Ház

Xiaomi | Ecosystem

2014-től foglalkozunk Xiaomi termékekkel. 2017-ben, a gyártó globális piacra lépésekor, az országban elsőként kezdtük meg a Xiaomi termékek hivatalos disztribúcióját. Hatalmas lelkesedéssel vetettük bele magunkat a márkaépítésbe, 2018-ban megnyitottuk az első Mi Store-t Budapesten.

A Xiaomi csatolt márkáival már évek óta üzleti kapcsolatban állunk. Az mStore.hu-t elsősorban azért hoztuk létre, hogy egy keretet adjunk ezen termékek megjelenésének.

Xiaomi Ecosystem

Hol talál meg minket?

A cég központja a Lurdy-Házba települt. A közelben pedig (Mester utca 83. Ü1, földszint) saját szervizünk üzemel, ahol garancián belüli és azon túli javítással is foglalkozunk. Telefonos és személyes ügyfélszolgálat is segít Önnek, ha egy termék iránt érdeklődik, ha valamit nem tud beállítani, vagy garanciális, javítani való problémája van.

Fontos információ, hogy bemutatótermet NEM tartunk fenn.
A helyszínen az ügyfélszolgálat szolgáltatásait tudja igénybe venni. Rendelések személyes átvételére egyelőre nincs lehetőség, kéjük, válassza a házhozszállítási opciót.

Amennyiben céges vásárló, vagy viszonteladó, szívesen kiszolgáljük Önt még kedvezményesebb árakkal, keressen minket bizalommal.

Hol talál meg minket?