Szoftverfrissítés (x950BT-HD)

 

2011-03-11

 

A jelenlegi frissítés 2 dolgot változtat meg a készülék működésében.

- A készüléket behelyezett memóriakártyával is lehet csatlakoztatni a számítógéphez.

- Javult a videolejátszás minősége. Nagyobb felbontású (max. 800x480) videoknál is megfelelő minőségű a lejátszás.

 

A frissítés csak a 981105... gyári számnál kisebb gyári számmal ellátott készülék esetében okoz változást. Nagyobb vagy megegyező gyári számmal kiadott készülékeknél nincs hatással a készülék működésére a frissítés.


A frissítés lépései:

1. Töltse le a file-t, csomagolja ki és másolja egy microSD kártya gyökérmappájába
2. Kapcsolja ki a készüléket (ha az be van kapcsolva)
3. Helyezze a kártyát a készülékbe
4. Kapcsolja be a készüléket

5. A frissítés első része után a bejelntekező képernyőn megjelenik egy kérdés a frissítés második részére vonatkozóan. Válassza a Yes-t!

6. A frissítési folyamat végén a figyelmeztető üzenet szerint vegye ki a memóriakártyát a készülékből, majd nyomja meg az OK gombot!

A frissítés néhány percet vesz igénybe. A frissítés végén a készülék újraindul. Mielőtt újra használná a memóriakártyát, törölje le róla a frissítő file-okat. A frissítés utolsó lépése a képernyő kalibrálása. Érintse meg a keresztet a közepén! Miután mind az 5 pozíciót (középen és 4 sarok) beállította, a készülék kész a használatra.

 

Figyelmeztetés!

 

A frissítés során ne kapcsolja ki a készüléket, illetve gondoskodjon róla, hogy ne merüljön le a készülék akkumulátora. Célszerű a frissítést töltő csatlakoztatása mellett elvégezni.


A frissítés csak az x950BT-HD készülékre használható. Korábbi, eltérő modellekre (pl. x950BT) nem! A frissítést minden vásárló saját felelősségre végezheti. A nem megfelelően elvégzett frissítés a készülék végleges meghibásodásához vezet. A nem megfelelően elvégzett frissítésből adódó esetleges károkért felelősséget nem tudunk vállalni. A nem megfelelő frissítésből adódó károk helyreállítása nem tartozik a jótállási feltételek körébe. A frissítést kérésre telephelyünkön díjmentesen elvégezzük.